Vi hjälper er att fixa rören. Kontakta oss så gör vi en inspektion och ser vad ni behöver för att lösa ert stopp. Kanske behöver ni en stamspolning för att ordentligt rengöra rören. Är er fastighet äldre kan ett stambyte vara aktuellt. 

Kontakta oss

Snabb & prisvärd service

Vi har egna spolbilar som har möjlighet att rycka ut på kort varsel för att hjälpa dig med stamspolning eller att lösa problem med avloppet.

Erfarna & professionella

Alla våra medarbetare innehar adekvata certifikat och utbildningar. Vi är även försäkrade för att skydda dig som kund ifall att olyckan skulle vara framme.

Hjälp hela vägen

Är ni en BRF eller förening som är i behov av ett stambyte? Vi hjälper er från projektering till renovering och nya stammar. Kontakta oss för fri offert.

Kontakta oss

Är ni osäkra på vad problemet med era rör beror på? Använda formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag på åtgärder. 

Vi erbjuder rörinspektioner som ett första steg om ni är osäkra exakt på varför det är stopp eller ni inte blir av med illaluktande avlopp. 

Våra medarbetare finns tillgängliga på mejl  och nedan via kontaktformuläret som finns längre ner på sidan och återkommer med mer information så snabbt som möjligt.

Stamspolnings bil på gata